Sisältöön »

Roska-astiat

Logo [Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteistoiminta-alueen jätelautakunta]

Koristekuva

Asumislietteiden tyhjennyksen keskeyttäminen

Mikäli lietesäiliöön ei ole kiinteistön käyttämättömyyden tai muun perustellun syyn vuoksi kertynyt lietettä tyhjennettäväksi edellisen tyhjennyksen jälkeen, voidaan asumislietteiden tyhjennykseen hakea keskeytystä. Tämä koskee sekä vakituisia että vapaa-ajan kiinteistöjä.

Perusteltuna syynä voidaan pitää:

  • vakituisen tai vapaa-ajan asuinkiinteistön asuinkelvottomuus (toimita liitteeksi todiste: valokuvat tai rakennusajan asiantuntijan lausunto)
  • omistajan pitkäaikainen sairaala- tai laitoshoito
  • kiinteistön remontointi, peruskorjaus tai rakentaminen (toimita liitteeksi todiste: valokuvat tai rakennuslupa)

Asuinrakennuksen on oltava käyttämätön vähintään vuoden ajan. Keskeytyksen aikana rakennuksessa ei ole sallittua asua, yöpyä tai viettää vapaa-aikaa. Kiinteistön vapaaehtoinen käyttämättömyys tai vähäinen käyttö eivät ole perusteita asumislietteiden tyhjennyksen keskeyttämiselle.

Asumislietteiden tyhjennyksen keskeytyshakemukset ratkaistaan tapauskohtaisesti harkinnan perusteella. Mikäli kiinteistön jätemaksu on kohtuullistettu toistaiseksi, voidaan myös asumislietteiden tyhjennyksen keskeytys myöntää toistaiseksi. Muussa tapauksessa päätös on määräaikainen ja voimassa korkeintaan 5 vuotta. Sähköisen hakemuksen tyhjennyksen keskeyttämiseksi voi täyttää alla.


Hakemus asumislietteiden tyhjennyksen keskeyttämiseksi

 

Hakijan tiedot


Kiinteistön tiedot
(max 3MB)


Asumislietteiden tyhjennyksen keskeyttäminen

Allekirjoitus

Aika
14.06.2024

Lähettämällä lomakkeen, vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja lupaan ilmoittaa mahdollisista hakemuksen perusteluihin vaikuttavista muutoksista


 

Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat kunnat

 

Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat

 

Akaa
Eura
Forssa
Huittinen
Humppila
Jokioinen
Koski TL

Loimaa
Oripää
Punkalaidun
Sastamala
(pl. Suodenniemi ja
Mouhijärvi)

Somero
Säkylä
Tammela
Urjala
Ypäjä