Sisältöön »

Roska-astiat

Logo [Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy:n yhteistoiminta-alueen jätelautakunta]

Koristekuva

Kompostointi-ilmoitus

Kompostointi-ilmoitus tulee jättää mikäli biojätteet kompostoidaan tai fermentoidaan (esim. Bokashissa) jätehuoltomääräysten mukaisesti.

Kompostorin tulee olla lämpöeristetty, haittaeläinsuojattu sekä hyvin ilmastoitu. Vaatimus lämpöeristyksestä ei koske kuitenkaan vain kesäaikana käytössä olevien vapaa-ajan asuntojen kompostoreita. Kompostori voi olla joko tehdasvalmisteinen tai itse tehty. 

Hyväksytystä ilmoituksesta ei tule viestiä ilmoittajalle. Mikäli ilmoituksessa on täydennettävää tai ilmoitettu kompostori ei täytä jätehuoltomääräysten vaatimuksia, olemme yhteydessä ilmoittajaan. 

Huom! Sekajäteastian tyhjennysvälin pidentämisestä tulee täyttää erikseen hakemus. Lomakkeelle pääsee tästä. Kompostointi-ilmoitus yksinään ei riitä tyhjennysvälin pidentämiseen. 

Ilmoitusten käsittelyaika on tällä hetkellä 1-3 kk.

 

Ilmoittajan tiedot


Kiinteistön tiedotBiojätteen käsittely kiinteistöllä

Biojätettä saa kompostoida sitä varten suunnitellussa suljetussa ja haittaeläintiiviissä kompostorissa. Mikäli kompostorille ei ole kaavassa esitetty sijoituspaikkaa tulee sen sijaita vähintään 5 metrin päässä naapurin rajasta ja 20 metrin päässä talousvesikaivosta ja vesistöstä. Etäisyydestä naapurin rajaan voidaan poiketa naapurin kirjallisella suostumuksella.

*


Allekirjoitus

Aika
14.06.2024

Lähettämällä lomakkeen, vakuutan antamani tiedot oikeiksi ja lupaan ilmoittaa mahdollisista hakemuksen perusteluihin vaikuttavista muutoksista


 

Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat kunnat

 

Yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat

 

Akaa
Eura
Forssa
Huittinen
Humppila
Jokioinen
Koski TL

Loimaa
Oripää
Punkalaidun
Sastamala
(pl. Suodenniemi ja
Mouhijärvi)

Somero
Säkylä
Tammela
Urjala
Ypäjä